Træning for gravide

Nyhed på vej!

Træning for gravide hos Familiejordemoder

Kom i form til fødslen

Kvinder der træner under deres graviditet øger deres chancer for en naturlig, ukompliceret fødsel. Er du i form til fødslen vil du også hurtigere komme dig efter fødslen og undersøgelser viser at moderkagen fungere bedre hos kvinder der træner gennem deres graviditet. Der er altså kun gode grunde til at holde sig i gang eller komme i gang.

Kom smerterne til livs

Har du bækkensmerter eller andre gener der afholder dig fra at være aktiv, så er du faldet over den helt rigtige hjemmeside. På “Træning for gravide” holdet vil du nemlig blive undervist i øvelser der kan afhjælpe dine smerter og hindre at eks. en bækkenløsning udvikler sig til det værre. Du vil derudover også lærer øvelser der kan afhjælpe nogle af de mest gængse graviditetsgener såsom væskehævelser.

Afspænding

Vi vil også have fokus på forskellige afspændingsøvelser og visualisering, som du kan bruge som redskab til fødslen. Afspænding er vigtigt for at øge trivslen gennem graviditeten, men også en vigtig evne at mestre når du skal gennemfører dit livs måske hårdeste træning…når fødselsmaratonet pludseligt venter.

Priser

Træning for gravide

Yderligere information kommer snart

Som privat jordemoder tilbyder jeg en bred række af jordemoderfaglige ydelser med fokus på dig og din familie

Kom godt fra start med træning for gravide

I den kommende tid vil hjemmesiden blive opdateret med nye tilbud om træning for gravide og fysisk fødselsforberedelse. Følg med.

Holdstart:

Klokken:

Det siger familierne om Jane