Ammeforberedelse

Tekst på vej.

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse på hold

At forberede sig godt inden sit ammeforløb er lige så vigtigt som at forberede sig godt inden fødslen. Amning er desværre ikke altid bare lige noget man gør og omkring halvdelen af alle kvinder i Danmark oplever problemer i forbindelse med amningen. Det er derfor vigtigt at i kommer godt fra start og ved hvordan i løser de mest almindelige problemer.

Kurset varer 2,5 timer og du er velkommen til at tage din partner med. Din partner er en vigtig medspiller i ammeforløbet og derfor er det ganske gratis at tage din partner med på kurset.

Pris: 495 ,-

Læs mere om kursets indhold nederst på siden.

Sygeforsikring danmark giver op til 50% i tilskud.

Individuel ammeforberedelse

Hvis du tidligere har haft et kompliceret ammeforløb, kan en individuel forberedelse med fokus på netop de problemer du oplevede sidste gange og hjælp til at få lagt en god plan for forløbet denne gang, måske være noget for dig.

Book en jordemoderkonsultation af min. 60 min varighed og skriv ammeforberedelse i kommentarfeltet. Din partner er meget velkommen til at deltage.

Pris: 650 ,- pr time

Sygeforsikring danmark giver op til 50% i tilskud dog max. 300 kr.

Ammeforberedelse på hold

Den gode teknik

På holdet lærer du hvordan dit barn ligges rigtigt til brystet i forskellige stillinger og hvordan du ser og afhjælper hvis barnet tager forkert fat om brystet. En god teknik er afgørende for at barnet stimulere og tømmer brystet ordentligt samt for at undgå at mor får smerter og gener.

Udstyr og hjælpemidler

Vi kigger desuden på det udstyr og de hjælpemidler som finde på markedet og taler om brugen af disse. Hvornår må du eksempelvis give dit barn en sut? Hvad er fordele og ulemperne ved en natflaske? Skal jeg have en elektrisk eller en håndpumpe? og meget mere. Du vil kunne se og røre og spørge ind til udstyret.

Komplikationer

Du vil blive undervist i de mest almindelige komplikationer der kan opstå i et ammeforløb, samt lærer hvordan du afhjælper dem. Det vil blandt andet være sår og revner, brystbetændelse, for lidt mælk, refluks, kort tungebånd m.m.