Gravidmassage

Hos Familiejordemoder kan du forkæle dig selv eller en du holde af med en blid og beroligende gravidmassage, specielt udviklet til at favne den gravide krops behov.

Gravidmassage hos Familiejordemoder

Gravidmassage

En tiltrængt pause til dig og dit barn, hvor I begge finder ro og rum til en dybere kontakt og hvor I kan lade op til igen at kunne møde og håndtere en hektisk hverdag.

En massage kan både hjælpe dig hvis du har graviditetsgener, såsom smerter, væskehævelser m.m., men kan også hjælpe dig til at finde ro, hvile og bare nyde at have ren mortid.

Lyt til din krop

Massage kan give dig en øget kropsbevidsthed, du kan dermed lære at kende din krops signaler og mærke dens ønsker og behov inden fødslen. Det vil også hjælpe dig til at tolke, takle og reagere på veerne.

Du lærer at mærke ind og kunne hengive dig til den dybe afslapning. Dette kan hjælpe dig når du skal give dig hen under fødslen og bare følge kroppens signaler.

Massagebriks til gravide

Lig på maven under massagen på en luksuriøs massagebriks til gravide, uanset hvor langt henne i din graviditet du er.

Det bløde, elastiske net i briksen støtter nænsomt mave og bryst så du uden bekymring kan hvile og nyde massagen mens du ligger på maven.

Priser

Rygmassage

20 minutterKr. 400,-

Ben- og fodmassage

30 minutterKr. 300,-

Fuldkropsmassage

60 minutterKr. 550,-

Tilbud på Fuldkropsmassage

45 minutter
Gælder fra 1/12-31/12
Kr. 350,-

Som privat jordemoder tilbyder jeg en bred række af jordemoderfaglige ydelser med fokus på dig og din familie

Fordele ved gravidmassage

Massage under din graviditet øger cirkulation i dit væv, stimulere dit immunsystem, øger din fleksibilitet og bevægelighed samt afspænder og hjælper dig til et dybere åndedræt.

Gravidmassage kan være ren wellness men kan også virke aflastende på en lang række graviditetsgenre og øvrige lidelser, såsom:

  • Søvnløshed
  • Væskehævelser
  • Lægkramper
  • Bækken- og Lændesmerter
  • Stress, depression
  • Bekymringer, nervøsitet
  • Hovedpine
  • Fordøjelsesbesvær

Inden en massage hos Familiejordemoder vil der altid være en kort forsamtale hvor vi afdækker dine specifikke behov og om du og dit barn er velbefindende og klar til massagen, ellers sørger vi for at I bliver det. Du vil således aldrig hoppe på briksen hos mig uden at være sikker på og tryg i at I begge har det godt.

Så afsæt lidt ekstra tid til dit besøg i klinikken. En fuldkropsmassage tager eksempelvis 60 min på briksen, men afsæt gerne 1-1½ time så der er tid til det løse.

Husk at iføre dig undertøj du ikke vil være ked af at der evt. kommer lidt olie på.

Det siger familierne om Jane