Efterfødselsbehandlinger

Efter fødslen har du som mor brug for at restituere og genfinde dig selv og din krop, dette kan du få hjælp til med en efterfødselsbehandling.

Efterfødselsbehandlinger hos Familiejordemoder

Efterfødselsmassage

Efterfødselsmassage er omsorg og velvære for din krop efter fødslen. Til efterfødselsmassagen varmes din krop igennem med varmetæpper og puder. Dette øger blodcirkulationen og dermed iltningen til vævet og frigivelsen af affaldsstoffer og så virker varmen lindrende på stress og smerter. Nyd en beroligende helkropsmassage og lad dig fordybe i varmen der omslutter dig.

Efter massagen kan du nyde et nærende, rensende fodbad med epsomsalt og urter. En blid overgang fra varmen og massagen, tilbage til dig selv. Mens du nyder dit fodbad og lidt at drikke, kan der evt. laves en lille ammepause inden rebozolukningen, hvis der er behov for det.

Booker du efterfødselsmassage i eget hjem og har du badekar, har du mulighed for at få et urtebad i stedet, der heler, nærer og renser.

Rebozolukning

Som afslutning på fødslen kan du få hjælp til at samle krop og sind, der under graviditeten og fødslen har været udvidet, åbnet og delt. Her bindes du trygt og fast med rebozosjalet flere steder på kroppen og krop og sind lukkes igen efter den både fysiske og psykiske udvidelse som graviditet og fødsel har budt på. En sanselig oplevelse hvor du efterfølgende vil føle dig født på ny, i din nye morkrop.

Rebozolukningen kan både bookes sammen med massage og fodbad men kan også sagtens stå alene.

Læs mere om rebozo her.

Arvævsbehandling

Har du født ved kejsersnit er det vigtigt at du begynder at behandle dit ar allerede umiddelbart efter fødslen, jo før du kommer i gang jo bedre effekt. Men det er heldigvis aldrig for sent, har du et gammelt ar er det fortsat muligt at arbejde med det og lindre de gener det måtte give dig.

Behandling af dit ar kan b.la. hjælpe med ophelingen, smerter, fleksibilitet, over- og underfølsomhed m.v.

Arvævsbehandling består af akupunktur, moxa, massage samt vejledning i øvelser og hjemmebehandling.

Priser

Akupunktur

35 minutterKr. 350,-

Arvævsbehandling


Akpunktur, moxa og arvævsmassage
60 minutterkr. 600,-

Efterfødselsmassage


Fuldkropsmassage
60 minutterKr. 600,-

Efterfødselsbehandling


Fuld kropsmassage, fodbad og rebozolukning
2 timer
Der er afsat tid til en pause hvis der er behov for det til eks. en ammetår.
Kr. 1100,-

Som privat jordemoder tilbyder jeg en bred række af jordemoderfaglige ydelser med fokus på dig og din familie

Efterfødselsbehandling

En tak til dig og din krop

I mange måneder har du skabt og båret på et liv, du har født, måske vaginalt, måske ved kejsersnit og nu tilsidesætter du egne behov for at tage dig af dit barn, du ammer, du varmer flasker, du pusler og bekymre dig. Uanset hvordan rejsen hertil har været for dig, er det et vidunder at du og din krop har præsteret alt dét. Et teamwork hvor i måske ikke altid har været enige om tingene, men nu er du og din krop på den anden side, nu skal i finde hinanden igen i jeres nye form.

Så snart du efter fødslen føler dig klar til det kan du bestille tid til en efterfødselsmassage. Om det er 2 dage, 2 måneder eller to år siden du har født er underordnet. Det er aldrig hverken for tidligt eller for sent at genfinde sin krop.

Har du født meget for nyligt og er dit barn for lille til at blive passet mens du er afsted så anbefaler jeg at du tager din partner, din mor eller veninde med, så vedkommende kan gå en god lang tur med banevognen, imens jeg tager mig kærligt af dig og introducere dig for din nye morkrop. Skulle der så være brug for mor undervejs er de i nærheden og vi holder en pause i behandlingen hvis der er brug for det.

Du kan bestille efterfødselsmassage med eller uden fodbad og rebozolukning, jeg anbefaler dog at du under dig selv de ekstra 30 min hvor du er i fokus og prøver rebozoens magiske egenskaber.

Det siger familierne om Jane